Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Συνέδριο : "Δινοντας Αξια στην Εμπειρία του Φαγητού "

Ενα ιδαιίτερο συνέδριο θα λάβει χωρα την επόμενη βδομάδα  στην Αθήνα. Αναφέρομαι στο Συνέδριο με θέμα" Δίνοντας Αξία στην Εμπειρία του Φαγητού " το οποίο διοργανώνει ο Όμιλος Ηλιότοπος. Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον και να συμβάλει στην περαιτέρω κατανόηση της ολοένα και αυξανόμενης σημασίας που έχουν οι γαστρονομικές  εμπειρίες στον τουρισμό. Το πρόγραμματου συνεδρίου θα μπορείτε να το δείτε εδω.
Από ένα τέτοιο συνέδριο δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά η Σαντορίνη, ποσο δε μάλλονόταν διοργάνωνεται από τον Όμιλο Ηλιότοπος ( Ξενοδοχείο Ηλιότοπος, Κόκκινοι Οδηγοί κ.ο.κ.). Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου  οι ομιλητές  Ματθαίος Δημόπουλος (Γενικός Διευθυντής Ένωσης Συνεταιρσμων Θηραϊκών Προιόντων, Νίκος Ζώρζος - Δήμαρχος Θήρας, Κώστας Κωνσταντινιδης, Διευθύνων Σύμβουλος Ηλιότοπος -Πάρις Σιγάλας, Οινοποιός -Γιώργος Χατζηγιαννάκης, Εστιάτορας εντάσσονται στη θεματική του συνεδρίου : "Το πετυχημένο παράδειγμα της Σαντορίνης ".
Το Συνέδριο θα κλείσει με μία παράλληλη και ξεχωριστή Ομιλία του Διευθυντή των Ανασκαφών Ακρωτηρίου κ. Χρίστου Ντούμα με θέμα : " Από την ανάγκη στην Απόλαυση. Διατροφικές συνήθειες της Θήρας στην Εποχή του Χαλκου".

Καλλιστορικές ευχές στους διοργανωτές του συνεδρίου !!!Είναι Άξιοι Επαίνου!!
Η ομάδα του καλλιστορώντας θα προσπαθήσει να βρέθεί και εκει ώστε να έχετε ηλεκτρονική ανταπόκριση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανασκαφές του Χίλλερ ή Ποιός ήταν τελικά ο Αβέρωφ της Σαντορίνης

Αι ανασκαφαί του κ. Χίλλερ.-Επιγραφαί αρχαιόταται.-Άλλα ευρήματα.  Ο εν Θήρα ιδιαίτερος ημών ανταποκριτής και διευθυντής της εκεί εκδιδομέ...