Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σχόλια, σκέψεις κ.λ.π.

  1. Habemus υποψήφιους και επίσημα...... καλε καλέ βγήκαν οι συνδυασμοί!!!! Ας σημάνουν οι καμπάνες των μέσα 7 παίδων στην Οία και  του Σταυρού στην Περίσσα.... Είναι αλήθεια!!! έχουμε υποψήφιους....στο πρωτοδικείο....... και για του λόγου το αληθές μπορείτε να τους μάθετε εδώ Aφορούν φυσικά τις δημοτικές εκλογές...... Αν ήμουνα δημοσιογράφος για να τσιγκλίσω τις καταστάσεις ξέρετε τι θεμα θα είχαν οι ερωτήσεις που θα έκανα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους -δημάρχους κ.ο.κ.;Μα για την ιστορία της Σαντορίνης φυσικά!!! αμ πως........ εσύ κατάσκοπέ της Οίας ...σσσσσσσσσσσσσσσσ.... Ως προς τους υποψήφιους  περιφερειακούς συμβούλους μπορείτε να τους βρείτε σε διάφορες ιστοσελίδες....... Χάρηκα ειλικρινά που ήδη συγκεκριμένα 4 άτομα από διαφορετικούς συνδυασμούς τα οποία πιστεύω, νοιώθω και ελπίζω ότι αν εκλεγουν θα δουν τη Σαντορίνη με διαφορετικά μάτια...... και θα προσπαθήσουν σε όποια θέση βρεθούν να βοηθήσουν!! Ελπίζω και προσδοκώ όπως όχι μόνο τα 4 άτομα που γνωρίζω  ιδιαίτερα αλλά όλοι όσοι εκλεγουν να κάνουν κάτι διαφορετικό για το νησί......( Μην σας κουράζω τα χουμε πει αρκετές φορές). 
  2. Πολύ έντονο και γεμάτο το προηγούμενο τριήμερο στο νησί.... Από τη μία το βόλευ, τα εγκαίνια του νέου μουσείου, κάποιες ιδιαίτερες ομιλίες, και από την άλλη η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Δον Νίκο Κοκκαλάκη.......( νομίζω ότι τα σχόλια οπως Μεγάλη Προσωπικότητα του νησιού, Ιδιαίτερος Άνθρωπος, Ιδιαίτερος Σαντορινιός.... λένε πολλά)
  3. Όπως σας έχω αναφέρει εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια για την καταγραφή του μουσικού αρχείου του νησιού, από την μέχρι τώρα Νομαρχία Κυκλάδων. ΟΠΟΙΟΣ έχει στην διάθεση του καταγραφές προσωπικές από παλιούς ξεχασμένους σκοπούς της Σαντορίνης, τραγούδια από βεγγέρες στα σπίτια ή οτιδήποτε συσχετίζεται του μουσικού πλούτου του νησιού, σας παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου στο kallistorwntas@gmail.com Πρέπει όλοι με όποιο τρόπο έχουμε να βοηθήσουμε για το όφελος του νησιού σε αυτή τη καταγραφή. 
  4. Επίσης, όποιος μπορεί να με βοηθήσει στη συνολική καταγραφή των ιδιαίτερων παρατσουκλιών του νησιού ( όποιος ξέρει παρατσούκλια από το νησι.... είμαι εδώ.......kallistorwntas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανασκαφές του Χίλλερ ή Ποιός ήταν τελικά ο Αβέρωφ της Σαντορίνης

Αι ανασκαφαί του κ. Χίλλερ.-Επιγραφαί αρχαιόταται.-Άλλα ευρήματα.  Ο εν Θήρα ιδιαίτερος ημών ανταποκριτής και διευθυντής της εκεί εκδιδομέ...