Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Περι .... SeaDiamond .... o λόγος

Πάλι το κακό το «καλλιστορώντας»….. Πάλι….. Δεν μπορώ όμως να βλέπω στο άσχετο σε όλα τα blog και σε όλες τις ειδήσεις 10 νομοταίους ναβρίσκονται με μία κάμερα νοητά πάνω από το μέρος του SeaDiamond …… έτσι!!! Χωρίς καμία ενημέρωση σοβαρή ….. χωρίς καν να βλέπω τον κόσμο τον πολύ που υπήρχε σε όλες τις πορείες και στην Αθήνα καιστη Σαντορίνη….. Έτσι απλά για να πούμε ότι πήγαμε!!!! Δεν πονάει κανένας άλλος για αυτή τη καταστροφή παρά μόνο 10 Σαντορινιοί? Γιατί δεν υπήρχε ενημέρωση? Γιατί δεν ζητήσανε βοήθεια από τους μαθητές, από τα Μέσα από όλον τον κόσμο!!! Και αν υπήρχε ενημέρωση μήπως πια ο κόσμος δεν θέλει να συμμετέχει με τον τρόπο αυτό?? Μήπως ….. Δεν ξέρω!!!Πια δεν μπορώ να καταλάβω κάποιες απόψεις!!! Δεν ξέρω τι είναι ωφέλιμο τι είναι σωστό…… Να γίνονται εκδηλώσεις και Ομιλίες και να παραποιούνται λεγόμενα και έρευνες, ή να βγαίνουν ετεροχρονισμένα οι έρευνες που αποδεικνύουν αν και πόσο είναι καθαρα τα νερά !!! Φοβάμαι όταν βλέπω το νησάκι μου σε πολλές σελίδες και νασχολιάζεται αρνητικά μόνο και μόνο επειδή δεν είχαμε οργάνωση ( και εκεί….) Δεν ξέρω……. Αναρωτιέμαι….. Θα μπορούμε να ακούσουμε ποτέ το Sea Diamond? Φοβάμαι μήπως ΠΑΛΙ βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος!!!! Με σκοπό τι?? …. Το 15λεπτο αναγνωρισιμότητας? Πάλι???? Δεν ξέρω πια νοιώθω ότι οι σπασμοδικές κινησεις και για το ζήτημα αυτό μόνο όφελος δεν θα επιφέρουν ….όχι σε εμένα και σε εσάς αλλά στο νησί μας!!! Τι πρέπει να γίνει ; Ούτε αυτό το ξέρω…. Απλά νοιώθω άσχημα η λαοθάλασσα του κόσμου να καταλήγει ένα αντίσκηνο για 10 ανθρώπους….. ( τουλάχιστον μέσα στο αντίσκηνο μήπως ψήνουν καλό καφε…. Ηφαιστειακό?? Χιχιχιιχ)

Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να δούμε πως θα κερδίσουμε πόντους; Όχι κατ ανάγκη από το ναυάγιο…. Αλλά δεν νομίζω η σαντορίνη μας να της αρμόζει το 10λεπτο προβολής μόνο από ένα ναυάγιο!!! Ελπίζω να μην γίνω πάλι κακός όπως με έχουν χαρακτηρισει πολύ χωρίς να με ξέρουν…. Ένας νέος τρελλος είμαι με τη Σαντορίνη ΜΑΣ…. Ούτε μου…. Ουτε σου……ΜΑΣ….Δεν λέω ότι δεν πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση και για το SeaDiamond…. Αλλα νοιώθω ότι για πχ θα χρειαστούμε πολλές Συντονιστικές….. για το Νοσοκομείο μας,,,,, για το Ακρωτήρι μας….. για τους δρόμους μας…. Για την Ανακύκλωσή μας…… για την προστασία του Πλούτου μας…… για ….. για…. Για….

Συγχωρέστε με αν γίνω κακός απλά το blog αυτό έχει και έναν άλλο σκοπό εκτός από το να καλλιστορεί και να οπλοφορεί…. Να μεταφέρει και κάποιες άλλες απόψεις… Κάποιες απόψεις κάποιων τρελλών που είτε μεταφέρονται στο διαχειριστή του blog είτε έρχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου… Είτε μέσα από συζήτηση είτε … είτε …. Είτε….

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί επιτέλους να αναδείξουμε το κάτι το διαφορετικό…… Να μην κλαιγόμαστε…. Να κοιτάμε ρεαλιστικά…. Να είμαστε ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ και να ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ…… Πιστεύω πως όλοι θέλουμε το καλό της Σαντορίνη ς( η μάλλον έτσι λέμε όλοι…..) Μπορούμε να το πετύχουμε??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανασκαφές του Χίλλερ ή Ποιός ήταν τελικά ο Αβέρωφ της Σαντορίνης

Αι ανασκαφαί του κ. Χίλλερ.-Επιγραφαί αρχαιόταται.-Άλλα ευρήματα.  Ο εν Θήρα ιδιαίτερος ημών ανταποκριτής και διευθυντής της εκεί εκδιδομέ...