Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης -Αποτελέσματα Αιμοδοσίας

 Ένα από τα σημεία που πρέπει να υπερηφανευεται η Σαντορίνη και σίγουρα το έχει αποδείξει περίτρανα. είναι η μεγάλη συμμετοχή που γίνεται κάθε φορά από την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης. Μια εθελοντική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με πολύ μεράκι  εδώ και πάρα πολλά χρόνια και πιστέψτε με .... Εχει βοηθήσει πάρα πολλες φορές τόσο Θηραίους που το είχαν ανάγκη όσο και διάφορα συμβεβλημένα νοσοκομεια Μπορεί αυτή τη φορά να μην πήγε τόσο καλα ( μα μόνο 674 φυάλλες αίμα...δεν λέει χαχα), αλλά κάθε φορά φαίνεται το ενδιαφέρον όλων για την ευόδοση αυτού του σκοπού.
Από 02 – 10 Οκτωβρίου έγινε η 37η Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης προσήλθαν Αναλυτικά:  ο Πύργος απέδωσε 35 μονάδες Αίματος, ο Καρτεράδος 31, ο Βουρβούλος 41, η Οία 43, η 134 Σμηναρχία Μάχης 17, το Κέντρο Υγείας  203, το Καμάρι 72 και το Εμπορείο 168, Γραφείο Λεμβούχων 30. Μεσσαριά – Γυμνάσιο 34 μονάδες καθώς και 30 Μονάδες από την Ίο.. Συνολικά αποδόθηκαν  674 μονάδες αίματος, ενώ είχαν προσέλθει 740 άτομα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλλά ενώ θα έπρεπε η μεταφορά του αίματος να είναι δωρεάν, παρόλο αυτά κοστολογείται καταβάλλοντας ναύλα λες και είναι νερόζουμο!
για διαβάστε εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7479
ακόμη και μέσα σε ψυγείο με κρέατα...

Ανασκαφές του Χίλλερ ή Ποιός ήταν τελικά ο Αβέρωφ της Σαντορίνης

Αι ανασκαφαί του κ. Χίλλερ.-Επιγραφαί αρχαιόταται.-Άλλα ευρήματα.  Ο εν Θήρα ιδιαίτερος ημών ανταποκριτής και διευθυντής της εκεί εκδιδομέ...