Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«Μάχη αιωνίων» στη Σαντορίνη

Στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης θα διεξαχθεί το φετινό Σούπερ Καπ στις 15 Οκτωβρίου. Αντίπαλοι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός. Την Τετάρτη 6/10 θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.
Μπορεί να πέρασε από... χίλια κύματα, ωστόσο τελικά το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί και μάλιστα σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Ο λόγος για τη Σαντορίνη, η οποία στις 15 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει τον αγώνα ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον κυπελλούχο Παναθηναϊκό. Οι δύο «αιώνιοι» θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο κλειστό γυμναστήριο Σαντορίνης, σε ένα ματς που θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Nova.

Σύσκεψη ασφαλείας την Τετάρτη 6/10

Κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θεωρείται -και όχι άδικα- υψίστης σημασίας, καθώς πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρών επεισοδίων. Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις, την Τετάρτη 6/10 στις 09:00 θα διεξαχθεί σύσκεψη για τα θέματα ασφαλείας, παρουσία εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, των δύο ομάδων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Νάξου και του Δήμου Θύρας.

http://www.gazzetta.gr/volley/volleyball-a1/item/104702-%C2%AB%CE%9C%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%A3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανασκαφές του Χίλλερ ή Ποιός ήταν τελικά ο Αβέρωφ της Σαντορίνης

Αι ανασκαφαί του κ. Χίλλερ.-Επιγραφαί αρχαιόταται.-Άλλα ευρήματα.  Ο εν Θήρα ιδιαίτερος ημών ανταποκριτής και διευθυντής της εκεί εκδιδομέ...