Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Eιδησεογραφικά και άλλα.......

1. Εδώ και λίγο καιρό παρουσιάστηκαν οι νέες αντικειμενικές αξίες για όλη την Ελλάδα. Το αρχείο αυτό  για τη Σαντορίνη μπορείτε να το βρείτε εδώ   και φυσικά θα πρέπει να εχετε κοντά σας η στο τηλέφωνό  τον λογιστή σας τον έφορά σας  και σίγουρα το φαρμακοποιό σας.  ΑΛήθεια τι σχόλια μπορεί να κάνει κανείς και τί να υποψιαστεί όταν από όλη την Ελλάδα στον " οικισμό ΑΘηνιός   η τιμή ζώνης φτάνει τα ι τα 3.200 ευρώ το τ.μ. και στα Φηρά που φτάνει τα 2.700 ευρώ το τ.μ.? τι να υποψιαστεί κανείς οτι στη Σαντορίνη και δη στο λιμάνι της βρήκαν να ανεβάσουν τις αντικειμενικές ?? και για πείτε μου που θα χτίστουν ???  πάνω ή πίσω από τηνπροβλήτα........ Δεν νομίζω οτι όλο αυτό μπορεί να ευσταθεί !! για να μην τονίσω ότι ακούγεται ΠΑΛΙ για το νέο νέο νέο λιμάνι της Σαντορίνης στη νότια πλευρά της.......Και φυσικά μπάχαλο θα δημιουργηθεί και στις περιοχές Φηρών και Οίας  όπου για π.χ. η μισή περιοχή της Οίας κατανέμεται στη μία κλίμακα.... ο διπλανός τοίχος που χωρίζει την περιοχή στην παράλλη κ.ο.κ.
2. Υστερα από ερώτηση του βουλευτή Κυκλάδων κ. Βρούτση για την Υγεία στις Κυκλάδες  , καθώς και την Ανακοίνωση του Συνδυασμοί " Πολίτες Κόντρα στο Καιρό " , αναρωτιέμαι Ποιός και Πότε θα μπορέσει από Πλευράς Σαντορίνης να ενεργοποιηθεί και να ενδιαφερθεί για το θέμα των Γιατρών του Κέντρου Υγείας  και της Επαρχίας Θήρας ωστε να μην συναντήσουμε αλλου είδους ζητήματα.... Αλήθεια τί γίνεται με το νοσοκομείο μας θα γίνει τελικά?? ή θα παγώσει και αυτό ...." λόγω κρίσης". 

..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανασκαφές του Χίλλερ ή Ποιός ήταν τελικά ο Αβέρωφ της Σαντορίνης

Αι ανασκαφαί του κ. Χίλλερ.-Επιγραφαί αρχαιόταται.-Άλλα ευρήματα.  Ο εν Θήρα ιδιαίτερος ημών ανταποκριτής και διευθυντής της εκεί εκδιδομέ...