Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Πολιτείες της Θάλασσας 2011: Βενετία - Βερολίνο - Μαδρίτη - Σαντορίνη

Πολιτείες της Θάλασσας 2011: Βενετία - Βερολίνο - Μαδρίτη - Σαντορίνη
'Οι Πολιτείες της Θάλασσας' είναι μία πρωτοβουλία με στόχο την προώθηση των Σαντορινιών Προϊόντων και της Σαντορινιάς κουζίνας στους Σαντορινιούς αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η επιτυχυμένη εκδήλωση το 3ήμερο 24-25-26 Σεπτέβρη ήταν ένα φεστιβάλ γεύσεων και προϊόντων από την τοπική μας κουζίνα σε συνεργασία με ντόπιους μαγείρους, παραγωγούς προϊόντων της Σαντορινιάς γης, καθώς και υπεύθυνους τοπικών επιχειρήσεων και απτέλεσαν το πρώτο βήμα μιας σειράς εκδηλώσεων, με στόχο να εδραιωθεί η χρήση των τοπικών προϊόντων στις κουζίνες στην Ελλάδα και διεθνώς και να αποκτήσουν την θέση που τους αξίζει.
Οι 'Πολιτείες της Θάλασσας' οργανώνουν νέες εκδηλώσεις στη Βενετία, το Βερορίνο και τη Μαδρίτη το Μάρτιο του 2011, σαν ένα δεύτερο βήμα για την επίτευξη του στόχου αυτού.  Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλα ξενοδοχεία με σημαντική εμπειρία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και θ’ αρχίσουν τον Μάρτιο του 2011. Η κάθε εκδήλωση θα διαρκεί 3 με 4 ημέρες.
Τον Αύγουστο του 2011 οι 'Πολιτείες της Θάλασσας' επιστρέφουν στην πατρίδα τους με μία εκδήλωση στη Σαντορίνη


Σημείωση kallistorwntas  Ξερετε ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία της επιτυχίας καθαρά οργανωτικό: Δεν προσεκλήθησαμ οι επίσημοι του δήμου, που δυστυχώς ούτε από μόνοι τους δεν παρευρεθησαν!!! Γιατί να παρερευθούν σε ένα τέτοιο φεστιβαλ από μόνοι τουςΑφού δεν τους προσκάλεσε κανείς.......Θέλουν ειδική πρόταση για να στηρίξουν .....τη Σαντορίνη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανασκαφές του Χίλλερ ή Ποιός ήταν τελικά ο Αβέρωφ της Σαντορίνης

Αι ανασκαφαί του κ. Χίλλερ.-Επιγραφαί αρχαιόταται.-Άλλα ευρήματα.  Ο εν Θήρα ιδιαίτερος ημών ανταποκριτής και διευθυντής της εκεί εκδιδομέ...